Problem with logging in

Please use this forum for general discussions or questions related to Carvoeiro life ONLY

Moderators: kteee, Gambrinus, e-richard

Post Reply
roy4eyes
CVO Master
CVO Master
Posts: 1390
Joined: Tue May 04, 2004 8:16 pm
Location: Carvoeiro

Problem with logging in

Post by roy4eyes » Wed Jun 28, 2017 12:16 pm

Is anyone else having a problem logging in ? When I try to log in to www.carvoeiro.com I get a notice " Error. PDOException :SQLSTATE[HY000] [2002]

However when I log in to www.cam2.carvoeiro.com there is no problem :roll:

logicbob
CVO Master
CVO Master
Posts: 1686
Joined: Tue Oct 17, 2006 3:26 pm
Location: Hertfordshire / Vale De Milho

Re: Problem with logging in

Post by logicbob » Wed Jun 28, 2017 1:48 pm

roy4eyes wrote:Is anyone else having a problem logging in ? When I try to log in to http://www.carvoeiro.com I get a notice " Error. PDOException :SQLSTATE[HY000] [2002]

However when I log in to http://www.cam2.carvoeiro.com there is no problem :roll:
I have talked to Steen about it and there is a problem with the database, he is working on it and hopes to be back up and running shortly.

cumbria sue
CVO Master
CVO Master
Posts: 740
Joined: Thu Sep 22, 2011 2:42 pm
Location: cumbria/ cvo as often as possible

Re: Problem with logging in

Post by cumbria sue » Wed Jun 28, 2017 4:07 pm

roy4eyes wrote:Is anyone else having a problem logging in ? When I try to log in to http://www.carvoeiro.com I get a notice " Error. PDOException :SQLSTATE[HY000] [2002]

However when I log in to http://www.cam2.carvoeiro.com there is no problem :roll:
I am the same on my ipad but ok on laptop

PTBUXTON
CVO Senior
CVO Senior
Posts: 409
Joined: Tue Mar 17, 2009 9:28 pm
Location: Buxton Derbyshire

Re: Problem with logging in

Post by PTBUXTON » Fri Jun 30, 2017 7:24 pm

I can get onto the Forum page but not the home page, it keep's telling me there is an error with the web site!!! :(

logicbob
CVO Master
CVO Master
Posts: 1686
Joined: Tue Oct 17, 2006 3:26 pm
Location: Hertfordshire / Vale De Milho

Re: Problem with logging in

Post by logicbob » Sat Jul 01, 2017 9:17 am

PTBUXTON wrote:I can get onto the Forum page but not the home page, it keep's telling me there is an error with the web site!!! :(
You should be back up and running now.

Steen Jakobsen
Site Admin
Posts: 796
Joined: Tue Dec 10, 2002 4:15 pm
Contact:

Re: Problem with logging in

Post by Steen Jakobsen » Sat Jul 01, 2017 12:35 pm

The site is back up, you might have to clear the cache in your browser if you can't access it. I am very sorry about the inconvenience.

PTBUXTON
CVO Senior
CVO Senior
Posts: 409
Joined: Tue Mar 17, 2009 9:28 pm
Location: Buxton Derbyshire

Re: Problem with logging in

Post by PTBUXTON » Sun Jul 02, 2017 7:42 pm

Steen Jakobsen wrote:The site is back up, you might have to clear the cache in your browser if you can't access it. I am very sorry about the inconvenience.
Thanks :)

smudger
CVO Master
CVO Master
Posts: 870
Joined: Wed Oct 06, 2010 8:56 pm
Location: West of Scotland & near Sesmerais

Re: Problem with logging in

Post by smudger » Tue Jul 11, 2017 9:53 pm

Steen Jakobsen wrote:The site is back up, you might have to clear the cache in your browser if you can't access it. I am very sorry about the inconvenience.
My thanks as well.............but will have to ask my 6 year grand daughter about clearing "the cache in your browser..."!!!! :lol: :lol:

Post Reply